Persiana

Persiana

Persiana

Persiana ammentaa Välimeren etelä- ja itärannikon runsaasta ruokakulttuurista. Tähtikokki Sabrina Ghayour tarjoilee kotoisalla otteella yli 100 reseptiä, joiden joukosta niin kasvis- kuin sekasyöjät löytävät mieleisensä: mezejä, keittoja, runsaita muhennoksia ja tagineja, raikkaita salaatteja ja mausteisia jälkiruokia sekä leivonnaisia.

Lähi-idän tuhtien ja täyttävien ruokien vastapainoksi sopivat kirjan kevyet ja raikkaat ruokalajit, jotka puhdistavat ja edistävät ruoansulatusta. Sahramin ja mintun tuoksua, Lähi-idän ja Persian makuja modernilla ja kotoisalla otteella – kotikokki onnistuu!

Arvostelu- ja myyntimenestys maailmalla:
Vuoden paras keittokirja – Observer Food Monthly Awards 2014
”Rakastan Persianaa” – Nigella Lawson
”Loistava niin aloitteleville, kiireisille kuin kokeneillekin ruoanlaittajille.” – Guardian
Sabrina Ghayour

Kirjailija

Sabrina Ghayour

Lähi-idän ruokamaailman nouseva tähti Sabrina Ghayour on karismaattinen iranilaissyntyinen kokki ja ruokatoimittaja. Hän pyörittää Lontoossa säännöllisesti persialaisiin ja itämaisiin ruokiin erikoistuneita illalliskerhoja ja pop up -ravintoloita ja opettaa ruoanlaittoa kokkikouluissa ja festivaaleilla.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 240
  • Koko 189 x 246 mm
  • Alkuteos Persiana - Recipes from the Middle East and beyond
  • Suomentaja Jenna Yli-Knuuttila
  • Kirjastoluokka 68.2
  • ISBN 9789512401727
  • Gummerus kustannus, tammikuu 2016

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS