Seleesian näkijä

Seleesian näkijä

Seleesian näkijä

Corildon ja Aleia ovat saapuneet Seleesiaan selvittääkseen, kuinka Aleiassa olevan lumouksen saisi purettua. Corildonin menneisyys ei jätä miestä rauhaan. Tapahtumia varjostaa Seleesian sisäpoliittinen kuohunta, sillä villit huhut kuiskivat tulilinnuista, jotka karkotettiin puoli vuosisataa sitten.
Toisaalla Esme koettaa suojella elämänsä suurinta rakkautta ja pitää Mateon hengissä. Ihmisten maailmassa valmistellaan suunnitelmia, jotka asettavat koko Seleesian tulevaisuuden vaakalaudalle. Kaiken tämän keskellä on Aleia, joka pystyy samaan kuin huonot tuulet. Ihminen, joka vaistoaa seleesien toisen pulssin. Mitä tapahtuu, jos lumouksen saakin purettua? Voiko hän olla uhka seleeseille?

Seleesian näkijä on mukaansatempaava fantasiaromaani totuuden etsimisestä, viholliskuvien murtamisesta, vaikutusvaltaisten vastuusta sekä anteeksiannosta. Kiitetyn Kaksosauringot-trilogian toinen osa tarjoaa jälleen seikkailua ja ruudinsavua sekä tappavaa tulta ja syvältä kumpuavaa taikuutta.
Erika Vik

Kirjailija

Erika Vik

Erika Vik (s. 1982) on helsinkiläinen graafinen suunnittelija, kuvittaja, yrittäjä ja taiteen maisteri. Hän pitää höyrykoneista, kallioisista merenrannoista ja tuulen tunnusta kasvoillaan, mutta ei silti enää koskaan aio seilata Pohjanmerellä myrskyn noustessa. Vik oli kirjoittanut koko Kaksosauringot-trilogiansa kertaalleen läpi, kun tajusi, että päähenkilöiden pitää kulkea junalla. Sen jälkeen hän aloitti alusta. Vik myös kuvittaa kirjojensa maailmaa, johon voi tutustua tarkemmin sarjan verkkosivuilla osoitteessa www.seleesia.com.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 613
  • Koko 140 x 214 mm
  • Kirjastoluokka N 84.2 / 84.2
  • ISBN 9789512405510
  • Gummerus kustannus, heinäkuu 2017

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS