Parempaa retkiruokaa

Parempaa retkiruokaa

Parempaa retkiruokaa

Retkellä ei tarvitse tyytyä nuudeleihin ja eineksiin, mutta helpollakin pääse, jos haluaa! Pidemmillä retkillä kaivataan kevyttä reppua, kaloreita – ja vaihtelua. Parin päivän reissuilla voi keskittyä makuihin ja loihtia tulilla upeita aterioita. Talvella ruoat säilyvät hyvin kylmässä, eikä ruokalasti paina kun vetää sitä ahkiossa.

Parempaa retkiruokaa opastaa varautumaan oikein pitkälle tai lyhyelle retkelle, kahdestaan tai isommalla porukalla. Reseptit ovat pääasiassa kasvisruokiin, jotka voi helposti muuntaa eri versioiksi. Kirja neuvoo myös kuinka etsiä lisämakua luonnosta käyttämällä villiyrttejä ja -vihanneksia. Puhtaan luontomme antia kannattaa muutenkin käyttää retkiruokien suunnittelussa hyväksi! Kirja on toteutettu yhteistyössä Retkipaikka.fi-palvelun kanssa.
Minna Jakosuo

Kirjailija

Minna Jakosuo

Minna Jakosuo on jyväskyläläinen eräopas, joka talvisin käy hiihtovaelluksilla, meloo kesäkuussa Laatokalla ja heittää loppukesästä rinkka selässä Lappiin. Väliin mahtuu lukuisia lyhyempiä reissuja lähikohteisiin. Vuonna 2015 hän vietti kuukauden yksin Kaldoaivin ja Paistunturin erämaassa Lapissa ja kirjoitti siitä suositun blogisarjan. Hän on myös Retkipaikka.fi:n vakituinen avustaja ja suosittu retkeilyluennoitsija ja -opettaja.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 128
  • Koko 240 x 190 mm
  • Kirjastoluokka 79.4
  • ISBN 9789512407460
  • Gummerus kustannus, elokuu 2017

Goodreads arvostelut

TUTUSTU MYÖS