101 Very Finnish Problems

101 Very Finnish Problems

101 Very Finnish Problems

Brittimies tulee Suomeen ja ilahtuu, kun pääsee saman tien tyttöystävänsä perheen kanssa kesämökille. Innostus vaihtuu nopeasti pakokauhuun, kun koko perhe kirmaa ilkoalasti järveen uimaan ja odottaa hänen liittyvän joukkoon. Vuosia myöhemmin mies tajuaa jääneensä jumiin Suomeen. 101 Very Finnish Problems on kirja hänen kokemuksistaan.

Miltä tuntuu, kun pitää sadatta kertaa selittää ei-suomalaisille ystäville että muumi ei ole virtahepo? Entä kun kaikkien ympärillä häärivien nimet kuulostavat Sormusten herra -trilogian hahmoilta? Kuinka avata syytä sille, että juhannuksena ja jouluna on sama sää? Entä miksi suomen kieli ei tahdo mennä kaaliin? Toisaalta on lohdullista tajuta Suomen olevan lopulta vain yhden maan päässä Pohjois-Koreasta.

Englanninkielinen kirja sopii kaikille ulkomaalaisille ja myös meille suomalaisille, vaikkemme ymmärräkään sarkasmia.
Joel Willans

Kirjailija

Joel Willans

Englannissa syntynyt Joel Willans tuli Suomeen rakkauden perässä ja huomasi rakastuneensa koko maahan. Hän on Britanniassa palkittu kirjailija, yksi digimarkkinointiyritys InkTankin perustajista ja mm. suosittujen Very Finnish Problems ja Very Brexit Problems -Facebooksivujen isä.

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Muu
  • Sivumäärä Noin 240
  • Kirjastoluokka 99.1
  • ISBN 9789512408597
  • Gummerus kustannus, kesäkuu 2017

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS