Martat – Keittokirja

Martat – Keittokirja

Martat – Keittokirja

Tämä konstailematon keittokirja innostaa onnistumaan keittiössä! Liikkeelle lähdetään ensiaskelista, kuten kananmunien keittämisestä. Keittiötaidoissa pitkällä olevat löytävät puolestaan uusia suosikkeja sekä vinkkejä pulmatilanteisiin: tällä tavalla lämpimäisesi eivät lässähdä, näin leipä tehdään juuritaikinaan, nyt uppomunakin onnistuu!

Martat – Keittokirja on kodikas ja raikas perusteos, joka sopii arkea helpottamaan kaikkiin keittiöihin. Hävikin vähentäminen, ekologisuus ja villiyrttien kerääminen ovat olleet Marttojen perusajatuksia jo kauan ennen kuin näistä tuli trendi-ilmiöitä. Martat jakavatkin nyt parhaat neuvonsa sekä villiyrittien että tähteiden hyödyntämiseen. Kirjassa ajatellaan kautta linjan tuotteiden saatavuutta sekä ruoan hintaa. Tämän erinomaisen perusteoksen ja lahjakirjan sivuilta löytyvätkin maukkaat ja monipuoliset kasvis-, kala- ja liharuoat sekä neuvokkaat vinkit omaan kotiin. Kirjan sivuille on koottu mitat, painot ja välttämättömät tarvikkeet sekä kattava lista joka kuivakaapin perusvarastosta.


Kirjailija

Marttaliitto Ry

Martat on kotitalousneuvontaa antava kansalaisjärjestö, joka edistää kotien ja perheiden hyvinvointia ja kotitalouden arvostusta. Suomessa on yli 1 200 Martta-yhdistystä. Martat toimivat sen puolesta, että kaikilla ihmisillä, kaikenlaisissa kodeissa, olisi hyvä olla. Hyvä arki kuuluu kaikille.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 240
  • Koko 170 x 230 mm
  • Kirjastoluokka 68.2
  • ISBN 9789512409204
  • Gummerus kustannus, tammikuu 2019

Kirjailijan tuotantoa