Posliinihäät

Miten hyvin oikeastaan tunnemme läheisemme? Tai edes itsemme?

Ainan ja Sakarin avioliitto on kestänyt pian kaksikymmentä vuotta. Molemmat ovat kypsiä ja elämää kokeneita ihmisiä, joille riittää arkinen onni yhdessä. Aina on viisas ja tarmokas nainen, joka on sinut itsensä kanssa. Lapset alkavat olla aikuisia ja Aina uskoo, ettei mikään elämässä voisi enää häntä yllättää.

Mutta muutaman kesäisen viikon tapahtumat rikkovat harhaluulon, että Aina hallitsisi elämäänsä tai edes tunteitaan. Suhteet tyttäriin, lastenlapsiin ja aviomieheen joutuvat uuteen, paljastavaan valoon. Aina joutuu kohtaamaan oman menneisyytensä, jonka hän on luullut jo jättäneensä taakseen.

Pirjo Rissanen on onnistunut kuvaamaan tarkasti ja elävästi naisen elämän kipeitä muutoksenhetkiä. Sydämeenkäyvä romaani ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 2006.
Pirjo Rissanen

Kirjailija

Pirjo Rissanen

Savolaissyntyinen Pirjo Rissanen asuu Espoossa mutta viihtyy parhaiten kesäpaikassaan Jäppilässä, vanhassa idyllisessä talossa järven rannalla. Näissä maisemissa syntyvät myös sielukkaiden romaanien tarinat, joiden taustalla hengittää levollinen pikkukaupunki. Talon kunnostamisen ohella hän valmistaa neljän ruokalajin aterioita, vaeltaa ja matkustaa. Rissasen laaja tuotanto koostuu todenmakuisista kirjoista, joita lukijat eivät malta laskea käsistään.

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 478
  • Koko 134 x 213 mm
  • Kirjastoluokka 84.2
  • ISBN 9789512409624
  • Gummerus kustannus, maaliskuu 2018

TUTUSTU MYÖS