Makkara!

Makkara!

Nyt tulee kunnon makkaraeepos. Sellainen, jossa esitellään Suomen parhaat makkarat, näytetään miten valmistaa parhaat makkararuoat, ja myös se, miten makkaraa tehdään itse: se ei ole vaikeaa!

Kokeneet ruokakirjailijat Martiala ja Lylyharju ovat armottomia kulinaristeja. Mutta makkaran kohdalla täytyy olla tarkkana ettei hienostella liikaa: Siinä missä rotissööri Karin lempiwurstia saa vain Turun kauppahallista, keittiömestari Helenaa lämmittävät joskus kylmät pakettinakit. Siihen väliin mahtuukin sitten kaikki, koko makkaran maukas maailma.

Tämä on komea lahjakirja hyvää liharuokaa arvostavalle. Kirjassa on maukas kuvitus ja muhevat värikuvat.

Kirjailijat

Kari Martiala

Palkittu ruokatoimittaja ja valokuvaaja Kari Martiala on kokenut kulinaristi ja ruoka- ja tietokirjailija. Hän on myös mm. Paistinkääntäjien jäsen. Vuonna 2017 hän julkaisi yhdessä Helena Lylyharjun kanssa teoksen Parasta pöytään - Suomalaisen gastronomian historia.

Helena Lylyharju

Keittiömestari Helena Lylyharju on kokenut kulinaristi, ruokatoimittaja ja ruoka- ja tietokirjailija. Hän on myös mm. Paistinkääntäjien jäsen. Vuonna 2017 hän julkaisi yhdessä Kari Martialan kanssa teoksen Parasta pöytään - Suomalaisen gastronomian historia.

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä Noin 240
  • Koko 170 x 225 mm
  • Kirjastoluokka 68.2
  • ISBN 9789512411191
  • Gummerus kustannus, lokakuu 2018

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS