More Very Finnish Problems

More Very Finnish Problems

More Very Finnish Problems

Kuinka selvitä Suomessa tyylillä?

Toistakymmentä vuotta Suomessa asunut britti Joel Willans on luonut Very Finnish Problems –facebooksivusta maailmanlaajuisen menestyskonseptin. Teoksessaan 101 Very Finnish Problems hän osoitti suomalaisille osaavansa myös kirjoittaa hauskasti uudesta kotimaastaan.

More Very Finnish Problems sisältää lisää hauskoja anekdootteja siitä miten brittiläinen näkee Suomen: Miten toimia, kun lapsesi hiihtävät sinua paremmin, kun turistit blokkaavat pyörätien, tai kun kesämökkinaapurisi parturoi metsää niin että yhtäkkiä joudut näkemään heidät?

Niin turistille kuin suomalaisellekin sopiva kirja sisältää myös Very Finnish Problems –facebooksivujen hauskimpia paloja.

”With this guide at hand, you’ll be able to swat aside everyday Finnish challenges as if they were lazy mosquitos drunk on vodka-laced blood”, sanoo Willans englanninkielisestä teoksestaan.
Joel Willans

Kirjailija

Joel Willans

Englannissa syntynyt Joel Willans tuli Suomeen rakkauden perässä ja huomasi rakastuneensa koko maahan. Hän on Britanniassa palkittu kirjailija, yksi digimarkkinointiyritys InkTankin perustajista ja mm. suosittujen Very Finnish Problems ja Very Brexit Problems -Facebooksivujen isä.

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä Noin 220
  • Koko 134 x 213 mm
  • Kirjastoluokka 42
  • ISBN 9789512411726
  • Gummerus kustannus, syyskuu 2018

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS