Kaikki rahasta

Kaikki rahasta

Kaikki rahasta

”Ihminen, jolla ei ole minkäänlaisia itsekuriongelmia, on määritelmällisesti psykopaatti.”

Miksi säästäminen on vaikeaa? Miten voi aloittaa sijoittamisen, jos ei tiedä aiheesta mitään eikä jaksa mitään selvittääkään? Miten raha pitäisi jakaa parisuhteessa; entä ystävien kesken? Miten varaudun eläkkeeseen tai toteutan unelmani? Kuinka suuren asuntolainan uskallan ottaa?

Kaikki rahasta -teos puhuu rahasta avoimesti ja humoristisesti, vailla ylenkatsetta ja tuomitsemista. Kirjassa sekä asiantuntijat että tavalliset ihmiset avaavat taloutta käytännönlähtöisesti. Vaurastuminen on mahdollista jo pienillä oman talouden viilauksilla: budjetoi, automatisoi, sijoita. Kun talousasiat ovat kunnossa, voit suunnata kohti vapaata ja laadukasta elämää, jossa kunnioitetaan sekä ympäristöä että muita ihmisiä.  
Julia Thurén

Kirjailija

Julia Thurén

Julia Thurén (VTM) on toimittaja ja suositun Juliaihminen-blogin kirjoittaja, joka suorastaan rakastaa rahasta ja tasa-arvosta puhumista. Thurénin #minäpuhunrahasta-postaussarja on innostanut naisia ja miehiä säästämään, sijoittamaan – ja ymmärtämään, mitä etuoikeutettu asema tarkoittaa. Hän myös kirjoittaa rahasta ja taloudenhallinnasta sanoma- ja aikakauslehtiin. Vuonna 2018 hänet valittiin vuoden positiivisimmaksi helsinkiläiseksi.

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Muu
  • Sivumäärä 160
  • Kirjastoluokka 36.2
  • ISBN 9789512412488
  • Gummerus kustannus, syyskuu 2017

Kirjailijan tuotantoa