Arkivé Atelier - Huolla

Arkivé Atelier - Huolla

Arkivé Atelier - Huolla

Mitä jos voisit pitää lempivaatteesi hyväkuntoisina vuosia?

Huoltamalla voi uudistaa tärkeitä vaatekappaleita ja pidentää merkittävästi niiden käyttöikää. Tämä kirja opastaa huoltamaan vaatteita, kenkiä ja asusteita niin, että ne säilyvät kauniina ja kestävät käytössä mahdollisimman pitkään. Se antaa neuvoja oikeiden huoltovälineiden ja -aineiden valintaan ja kullekin materiaalille sopivaan säilytykseen. Se kertoo myös erilaisten materiaalien ominaisuuksista ja auttaa laadun tunnistamisessa. Tämän kirjan avulla oppii tekemään hankintoja, joita haluaa vaalia.

Arkivé Atelier on vaatteiden, kenkien ja asusteiden huoltoon keskittynyt tietokanava, verkkokauppa ja huoltopalvelu, joka kokoaa yhteen korkealuokkaiset ohjeet, välineet ja osaamisen.

Kirjailijat

Jenna Kiuru

Jenna Kiuru on työskennellyt vuosia vaatealalla erilaisissa työtehtävissä, opiskellut muun muassa markkinointiviestintää ja valmistunut visualistiksi.

Maria Manninen

Maria on valmistunut taiteen kandidaatiksi pääaineenaan vaatetussuunnittelu, jonka lisäksi hän on opiskellut jalkinesuunnittelua. Maria on työskennellyt suunnitteluassistenttina vaatetusalalla sekä vuosia jalkinemyyjänä.

Johanna Valkola

Johanna on koulutukseltaan käsityönopettaja, ja hän kirjoittaa tällä hetkellä vaatteiden kulutusta käsittelevää väitöskirjaansa. Johanna on toiminut opintojensa ohella vuosia vaatemyyjänä.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 237
  • Koko 160 x 220 mm
  • Kirjastoluokka 68.31
  • ISBN 9789512416967
  • Gummerus kustannus, lokakuu 2020

TUTUSTU MYÖS