Aivotaidot

Aivotaidot

Aivotaidot

Kehitä aivotaitojasi ja voi hyvin!

Kun aivosi toimivat täysipainoisesti, sinä voit kokonaisvaltaisesti paremmin ja olet tyytyväisempi elämään. Mistä aivoissamme on kyse, ja miten niitä voi kehittää?
Tieteelliseen tutkimustietoon ja neuropsykologiseen asiantuntemukseen perustuva kirja kertoo, miten aivomme toimivat ja miten jokainen meistä voi parantaa hyvinvointiaan kehittämällä aivojensa toimintaa. Aivotaitojen parantuessa myönteiset vaikutukset alkavat kasautua ja vaikuttaa lumipalloefektin lailla: paremmat aivotaidot kohentavat kykyä hallita elämää ja ihmissuhteita. Aivotaidot tarjoaa neuropsykologian asiantuntijoiden konkreettiset ja helpot ohjeet aivojen hoitoon, huoltoon ja käyttöön.

Kirjailijat

Heli Isomäki

PsT Heli Isomäki on Aivotaidot Oy:n toinen perustaja. Hän on toiminut 20 vuotta useissa neuropsykologian alan tehtävissä niin terveydenhuollossa, järjestötoiminnassa kuin yliopistossakin. Hän on johtanut Ludus Oy Tutkimus- ja kuntoutuspalvelut –yritystä, joka toimii kolmella paikkakunnalla ja työllistää yli 20 henkilöä. Hänen pitämiinsä koulutuksiin osallistuu vuosittain noin 2000 varhaiskasvatuksen, opetustoimen ja terveydenhuollon ammattilaista.

Nina Uusitalo

PsL Nina Uusitalo on työskennellyt yli 10 vuotta mm. lasten ja nuorten neuropsykologisisessa kuntoutuksessa ja tutkimuksessa sekä terveydenhuollon ja kasvatuksen ammattilaisten työnohjaamisessa ja kouluttamisessa.

Kirjan tiedot

  • Lukija Krista Putkonen-Örn
  • Sidosasu Muu
  • Kirjastoluokka A 59.55
  • ISBN 9789512419258
  • Gummerus kustannus, heinäkuu 2020

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS