Tämä kokonainen maailmani

Tämä kokonainen maailmani

Tämä kokonainen maailmani

Vangitseva lukuromaani hehkuu inspiraation voimaa.1800-luvun taitteessa syntyneen Alma Whittakerin intohimo on kasvitiede. Myös toisten ihmisten käytöksen hän pyrkii järjestelemään loogisesti mikroskoopin alle.

Alman aikaansa edellä olevat sammaltutkimukset vievät hänet kotoa Philadelphiasta trooppiselle Tahitille saakka – ja Alma kehittää evoluutioteorian ennen kuin on kuullutkaan Darwinista.

Vuoden parhaaksi kirjaksi hehkutettu bestseller-romaani ylistää rohkeutta valita oma tiensä sekä ihmisen vapautta olla samanaikaisesti monta. Alman hahmo on saanut inspiraatiota 1800-luvun eri tiedenaisista.

Elizabeth Gilbertin läpimurtoteos Eat Pray Love on käännetty yli 30 kielelle ja myynyt yli 12 miljoonaa kappaletta. Menestysteoksensa jälkeen Elizabeth halusi kirjoittaa mahdollisimman kunnianhimoisen romaanin: Tämä kokonainen maailmani kenties yllättää lukijat, ja kriitikot ovat ylistäneet sitä varauksetta.

”Parhaita lukemiani romaaneja vuosikausiin”– The Guardian

”Elämäsi romaani” – O Magazine

”Mukaansatempaava, elämää sykkivä ja kuumaverinen romaani” – The New York Times

Elizabeth Gilbert

Kirjailija

Elizabeth Gilbert

Eat Pray Lovella koko maailman tietoisuuteen noussut menestyskirjailija Elizabeth Gilbert on myös innostava puhuja. Hänen luovuudesta pitämänsä huippusuositut Ted-talkit on katsottu miljoonia kertoja. Gilbertin romaanit ja omaelämäkerralliset tietokirjat ovat tuttu näky New York Timesin bestseller-listalla, ja hän on ollut mm. National Book Award- ja PEN/Hemingway Award -finalisti. Time Magazine on nimennyt Gilbertin maailman sadan vaikutusvaltaisimman henkilön joukkoon. Gilbert jakaa aikansa New Yorkin, New Jerseyn maaseudun ja muiden maailmankolkkien välillä.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 576
  • Koko 151 x 226 mm
  • Alkuteos The Signature of All Things
  • Suomentaja Taina Helkamo
  • Kirjastoluokka 84.2
  • ISBN 9789512421732
  • Gummerus kustannus, tammikuu 2022

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS