Unisatuja rauhattomille aikuisille 9 - Kaupungin vilskettä

Unisatuja rauhattomille aikuisille 9 - Kaupungin vilskettä

Unisatuja rauhattomille aikuisille 9 - Kaupungin vilskettä

Tyynnyttäviä tarinoita, jotka auttavat sinua laskemaan kierroksia ja nukkumaan paremmin.

"Kaupungilla kuhisi väkeä. Ihmiset olivat ostoksilla, katselivat ikkunoita ja tapasivat tuttuja kadunkulmissa. Lempikauppani oli seuraavalla kadulla: siellä myytiin sieviä paperitarvikkeita, hassuja vanhoja kortteja sekä erikoista musiikkia, hyvänhajuisia saippuoita, ruukkukasveja ja käsinkudottuja kaulahuiveja."

Rauhattomat ja kiireiset mielet tarvitsevat lepopaikan. Oli ongelmana sitten nukahtamisvaikeudet, heräily kesken unien tai levottomuus päivän kiireiden keskellä, Kathryn Nicolai tarjoaa lempeän, luonnollisen ja tehokkaaksi todistetun tavan rauhoittaa mieli ennen unta. Sarja perustuu hänen rakastettuun unipodcastiinsa, jolla on jo miljoonia kuuntelijoita ympäri maailmaa. Vuokko Hovatan lukemat hyvän olon sadut tarjoavat pieniä rentoutumisen hetkiä, jotka johdattavat syvään, levolliseen uneen.

Kauniita unia.
Kathryn Nicolai

Kirjailija

Kathryn Nicolai

Kathryn Nicolai on jooga- ja meditaatio-ohjaaja sekä supersuositun Nothing Much Happens -unipodcastin luoja. Hän kirjoittaa ihanan kotoisia, lempeitä nukahtamistarinoita, jotka auttavat lukijaa rentoutumaan ja saamaan rauhaisan unen päästä kiinni. Kathrynin tarinoissa yhdistyvät taiten ammatillinen osaaminen ja kokemus sekä vastustamaton tarinankerronnan lumo: tyyntymisen lisäksi hänen lukijansa ja kuulijansa tulevat kuin huomaamatta kehittäneeksi parempia unitapoja ja oppivat mindfulnessin periaatteita, jotka tekevät myös herelläolotunneista levollisempia.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Lukija Vuokko Hovatta
  • Sidosasu Muu
  • Alkuteos Nothing Much Happens
  • Suomentaja Anuirmeli Sallamo-Lavi
  • Kirjastoluokka A 59.3
  • ISBN 9789512421985
  • Gummerus kustannus, marraskuu 2020

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS