CupOfTherapy - Yksi näistä hetkistä

CupOfTherapy - Yksi näistä hetkistä

CupOfTherapy - Yksi näistä hetkistä

Miten monenlaista yksinäisyys onkaan?

Yksinäisyys koskettaa meitä kaikkia jossain elämänvaiheessa. Monelle se on elämänpituinen matka.

Yksi näistä hetkistä on psykoterapeutti Antti Ervastin ja kuvittaja Matti Pikkujämsän koskettava kanssaelämiskirja yksinäisyydestä ja yksin olemisesta. Se tekee näkyväksi ilmiötä, joka helposti jää huomaamatta ja herättelee miettimään, miten meistä jokainen voisi vähentää yksinäisyyteen usein liitettävää häpeän leimaa.

CupOfTherapy on sosiaalisesta mediasta siivet alleen saanut, kansainvälisesti tunnettu konsepti, jossa helposti lähestyttävien eläinhahmojen avulla avataan mielenterveyttä tukevia hyvinvoinnin teemoja. CupOfTherapy-maailmassa kuvataan elämän solmukohtia lempeästi ja lämmöllä. Kuvat ja voimatekstit viestivät rohkaisua, lohtua ja huumoria.

CupOfTherapy-kirjojen oikeudet myyty jo yli 20 maahan.

Kirjailijat

Matti Pikkujämsä

Matti Pikkujämsä (s. 1976) on palkittu taiteilija ja kuvittaja. Hän on tunnettu muotokuvaprojektistaan sekä lukuisista lastenkirja- ja lehtikuvituksistaan. Kirja- ja lehtikuvitusten lisäksi Pikkujämsä on suunnitellut tekstiili- ja astiakuvituksia muun muassa Mujille, Kaunisteelle, Lapuan kankureille ja Marimekolle.

Antti Ervasti

Antti Ervasti (s. 1975) on psykoterapeutti, joka on erikoistunut perhe-, pari- ja seksuaaliterapiaan. Hän on myös luennoitsija. Ervasti käsittelee työpajoissaan ja luennoissaan myös lukuisia seksuaalisuuteen läheisesti liittyviä aiheita, kuten identiteettiä, suhteita ja väkivaltaa.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 223
  • Koko 150 x 170 mm
  • Kirjastoluokka 17.3
  • ISBN 9789512423255
  • Gummerus kustannus, elokuu 2021

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS