Kuinka rakastua mieheen joka tulee puskista

Kuinka rakastua mieheen joka tulee puskista

Kuinka rakastua mieheen joka tulee puskista

Kirjailijan omaan uskomattomaan rakkaustarinaan pohjautuva menestysteos

Kolmekymppinen Julia opettaa Wienissä englantia aikuisille ja on perinpohjaisen tylsistynyt. Hänen elämänsä tuntuu jumahtaneen kuiviinoppitunteihin, kissan kanssa vietettyihin iltoihin ja mielikuvituskeskusteluihin naapurissa asuvan menestyskirjailijan kanssa.
Kaikki muuttuu, kun koditon Ben istahtaa Julian viereen Karlsplatz-torilla. Mies on ruokottomasta ulkomuodostaan huolimatta hauska ja sydämellinen. Julia huomaa nauttivansa elämästä aivan uudella tavalla seikkailunhaluisen Benin rinnalla.
Voiko kahden täysin eri maailmasta tulevan ihmisen rakkaus kuitenkaan kestää?

Ruotsalais-puolalainen Emmy Abrahamson varttui Ruotsissa, Neuvostoliitossa ja Itävallassa. Abrahamsonin omaan rakkaustarinaan perustuva Kuinka rakastua mieheen joka tulee puskista teki hänestä kansainvälisen tähden, ja romaanin oikeudet on myyty 19 maahan. Teosta on yksin Ruotsissa myyty yli 150 000 kappaletta ja sen pohjalta on tekeillä elokuva. Abrahamson tapasi nykyisen aviomiehensä 15 vuotta sitten, kun mies majaili pensaikossa Amsterdamissa. Nykyään pariskunta asuu Ruotsissa kahden lapsensa kanssa.

”Shokeeraavan hauska romanttinen komedia.” – The Times

”Sydäntä lämmittävä… täynnä ääneen naurattavia hetkiä.” – Booklist

”Yksi kauneimmista, surullisimmista ja hauskimmista rakkaustarinoista, joita olen lukenut.” – Skånska Dagbladet
Emmy Abrahamson

Kirjailija

Emmy Abrahamson

Ruotsalais-puolalainen Emmy Abrahamson varttui Ruotsissa, Neuvostoliitossa ja Itävallassa. Abrahamson nousi kansainvälisesti tunnetuksi omakohtaisella rakkaustarinallaan Kuinka rakastua mieheen joka tulee puskista, joka pysytteli Suomen bestsellerlistoilla kolmen kuukauden ajan. Teosta on yksin Ruotsissa myyty yli 150 000 kappaletta ja sen oikeudet on myyty 19 maahan. Abrahamson kirjoittaa omakohtaisista aiheista huumorilla, railakkaasti ja tarkkanäköisesti.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 265
  • Koko 134 x 213 mm
  • Alkuteos Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske
  • Suomentaja Outi Menna
  • Kirjastoluokka 84.2
  • ISBN 9789512424252
  • Gummerus kustannus, helmikuu 2022

TUTUSTU MYÖS