Löydä liikunnan ilo

Löydä liikunnan ilo

Löydä liikunnan ilo

Liikunnasta pysyvä osa elämää.

Oletko harkinnut liikunnan aloittamista tai alkanutkin jo liikkua, mutta lopettanut sen – jälleen kerran? Tämä kirja opettaa tunnistamaan oman luontaisen liikkujatyylin. Itsetuntemuksen avulla motivaatio vahvistuu kuin itsestään ja liikunnasta tulee säännöllinen ja pysyvä osa elämää.

Eri liikkujatyylejä havainnollistavat esimerkkitarinat toimivat kuin kompasseina, joiden avulla voi löytää omat vahvuutensa, vaikuttaa omiin valintoihinsa, onnistua elämäntapamuutoksessa ja löytää kestävän liikunnan ilon.

Kirjailijat

Susanne Valkeakari

Susanne Valkeakari (FM) on toiminut kouluttajana ja yritysvalmentajana sekä mm. ICT-yritysten liiketoimintakonsultoinnin yksiköissä vuodesta 1995. Työssään hän huomasi, kuinka tärkeää hyvinvointi ja sen kulmakivenä hyvä fyysinen hyvinvointi on osaamisen kehittämisen ja mielekkään vuorovaikutuksen osatekijänä. Valkeakari on työssään käyttänyt useita persoonallisuus- ja toimintatapakartoituksia yli 20 vuoden ajan. Hän on Henleyn Business Coach eikä opeta, vaan auttaa asiakkaita itse löytämään itselleen mielekkäät toimintatavat.

Petteri Korkala

Petteri Korkala (drs.) teki ensimmäisen uransa ammattijalkapalloilijana Saksassa ja Hollannissa, jonka jälkeen jäi yli 20 vuodeksi Saksaan markkinatutkijaksi. Maalivahtina toimiminen ja aktiivinen treenaaminen heijastuvat yhä hänen määrätietoiseen asenteeseensa ja tapaansa tehdä töitä. Hän on toiminut hyvinvointialalla vuodesta 2010 myös Saksassa, jossa mm. personal trainerit toimivat usein kokonaisvaltaisina hyvinvointivalmentajina. Korkala tietää, että yrittäjänä ei jaksa eikä onnistu, jos ei pidä itsestään huolta kokonaisvaltaisesti. Hänelle liikunnan, terveellisen ravinnon ja levon tasapaino ovat itsestäänselvyys.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 224
  • Koko 145 x 214 mm
  • Kirjastoluokka 59.3
  • ISBN 9789512426270
  • Gummerus kustannus, joulukuu 2021

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS