Vedä rajat

Vedä rajat

Vedä rajat

Opettele kertomaan, mitä tarvitset, ja opi olemaan oma itsesi

Meistä jokainen tarvitsee terveitä rajoja: tiedämme, että niiden avulla tasapainotetaan työtä ja vapaa-aikaa, tullaan toimeen hankalien tyyppien kanssa ja parannetaan läheisiä ihmissuhteita. Mutta mitä ”terveet rajat” oikeastaan tarkoittavat? Miten onnistua ilmaisemaan omia tarpeitaan, sanomaan ”ei” ja olemaan jämäkkä loukkaamatta toisia?

Ihmissuhdeguru, Instagramin suosikkiterapeutti Nedra Glover Tawwab tekee selkoa tuttuakin tutummasta ilmiöstä. New York Timesin bestsellerlistalle ponnahtaneessa teoksessaan hän esittelee helposti käytäntöön soveltuvia keinoja, joilla asettaa rajoja elämän eri alueilla. Kirjan niksit perustuvat tuoreeseen tutkimustietoon ja kognitiivisen käyttäytymisterapian parhaisiin käytäntöihin, ja ne auttavat tunnistamaan ja ilmaisemaan omia tarpeita anteeksipyytelemättä. Niiden avulla voi myös ratkoa mm. läheisriippuvuuden, ahdistuksen, masennuksen ja burnoutin taustalla piileviä syitä.

”Perusteellinen opas rajojen merkityksen ymmärtämiseen ja niiden asettamiseen ihmissuhteissa.”
- Publisher Weekly
Nedra Glover Tawwab

Kirjailija

Nedra Glover Tawwab

Nedra Glover Tawwab on laillistettu terapeutti, parisuhdeasiantuntija ja bestsellerkirjailija. Hänen huippusuositulla Instagram-tilillään @nedratawwab on 1,5 miljoonaa seuraajaa. Glover Tawwab auttaa ihmisiä päivittäin rakentamaan terveitä ihmissuhteita rajojen avulla. Hänen mukaansa parisuhdeongelmien taustalla on yleensä rajojen ja määrätietoisuuden puute. Glover Tawwabilla on taito kiteyttää asiantuntemuksensa selkeiksi listoiksi ja ytimekkäiksi vinkeiksi, jotka löydät Instagramista aihetunnisteella #nedranuggets.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 301
  • Koko 134 x 213 mm
  • Alkuteos Set Boundaries, Find peace - A Guide to Reclaiming Yourself
  • Suomentaja Lauri Sallamo, Heidi Tihveräinen
  • Kirjastoluokka 17.3
  • ISBN 9789512428076
  • Gummerus kustannus, heinäkuu 2022

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS