Liian nätti lavalle

Liian nätti lavalle

Liian nätti lavalle

Stand up -komiikan konkarit Ida Grönlund ja Anna Rimpelä paljastavat kaiken!

Miten koomikon setti koostetaan? Miksi Annasta ei tullut hammaslääkäriä? Miksi Ida syö aina vain puolet banaanista? Mitä tarkoittaa etuliitekoomikko? Saako millekään enää nauraa?
Hulvattoman hauska teos toimii niin wannabe-koomikon oppikirjana kuin katsauksena suomalaisen stand upin maailmaan. Komedialavoilla nähdään yhä enemmän naisia ja vähemmistöjä, mutta siihen on tarvittu sitkeää työtä tienraivaajilta.
Hervottomassa äänikirjassa äänessä ovat tietysti Ida Grönlund ja Anna Rimpelä itse, mutta loistavat lavaesiintyjätkin sekoilevat joskus sanoissaan. Siitä todistavat pieleen menneet kohtaukset kirjan lopussa.

Kirjailijat

Ida Grönlund

Ida Grönlund on koomikko ja käsikirjoittaja, joka on ollut tekemässä mm. Yleleaks-ohjelmaa. Lähes 20 vuoden kokemuksellaan hän on Suomen karaistuneimpia naiskoomikoita. Hän on hurahtanut avantouintiin ja saattaa kulkea julkisilla paikoilla kylpytakissa.

Anna Rimpelä

Anna Rimpelä on koomikko ja kirjailija, joka tunnetaan mm. mummosankari Aino Ritarista kertovista romaaneistaan. Stand up -komediaa hän on tehnyt vuodesta 2010. Anna ajattelee olevansa kanava niille ajatuksille, joita kukaan muu ei sano ääneen.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Lukija Ida Grönlund, Anna Rimpelä
  • Sidosasu Muu
  • Kirjastoluokka A 71.7
  • ISBN 9789512431854
  • Gummerus kustannus, syyskuu 2022

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS