Tervetuloa Gummerus Kustannus Oy:n mediapankin käyttäjäksi. Kuvapankista löytyvät painokelpoiset kirjailijakuvat ja kirjojen kansikuvat. Mikäli tarvitset vain korkearesoluutioisia kansikuvia, voit ladata niitä myös suoraan tässä verkkopalvelussa ko. kirjan sivulta, kohdassa 'Lataa kuva'.

Gummerus Kustannus Oy:n mediapankki on tarkoitettu median ja Gummeruksen asiakkaiden tai muiden kirjailijakuvia tarvitsevien yhteistyökumppaneiden käyttöön. Kuvia saa käyttää Gummeruksen kirjoja tai kirjailijoita koskevassa yhteydessä. Kuvia ei saa luovuttaa kolmansien osapuolien käyttöön. Kuvia käytettäessä on niiden yhteydessä on aina oltava käyttöoikeuden omistajasta kertova lähdemerkintäteksti, joka ilmoitetaan kuvien lataussivulla. Jos käyttöoikeuden omistajasta kertova lähdemerkintäteksti puuttuu, käytetään tekstiä "Kuva: Gummerus Kustannus".

Kirjojen arvostelukappaleita voit tilata tästä.

Mediapankkiin

Kuvapankin käyttö edellyttää yhteystietojen antamista ja näiden käyttöehtojen hyväksymistä. Täytä yhteystietosi alle ja saat automaattisesti salasanan antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tämän salasanan avulla voit kirjautua palveluun.

Lomakkeen kaikki kentät ovat pakollisia. Alimmalla toiminnolla varmistetaan että tunnusten tilaaja ei ole roskapostia lähettävä toiminto.

Lomakkeelle annetut tiedot tallentuvat mediapankin käyttäjärekisteriin. Antamiasi tietoja käytetään ainoastaan mediapankin käyttäjätunnusten hallintaan. Tietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käsitellä EU:n ulkopuolella. Käyttäjäksi rekisteröityneellä on oikeus tarkastaa, oikaista tai poistattaa itseään koskevat tiedot. Tarkastuspyyntö on tehtävä sähköpostitse.